Schoonheidsinstituut Akwa.  

Wellness van kop tot teen.
 

Gellak

Gellak Kortenberg

Wat is gellak?

Gellak wordt ook wel gel nagellak, gel polish, soak off gel of schellak genoemd. Het is de nieuwste trend in nagellak. Gellak combineert de eigenschappen van gel met die van nagellak in veel verschillende kleuren. De nagels blijven er tot twee weken mooi uitzien. Soms ook wel langer, afhankelijk van hoe hard uw natuurlijke nagels groeien.

Wat zijn de voordelen van gellak?

Gellak bladdert niet en het geeft extra stevigheid. Scheuren en afbreken wordt hierdoor zo goed als geëlimineerd. Gellak is ideaal voor mensen die geen verlengde kunstnagel willen, maar wel mooi verzorgde nagels wensen voor een langere periode. Vooral voor vrouwen met mooie, natuurlijke nagels is gellak ideaal want de natuurlijke nagel wordt beschermd, glanst mooi en dus kunnen ze mooi uitgroeien.

Hoe wordt gellak aangebracht?

Na het aanbrengen van een primer, wordt eerst een basislaag aangebracht, dan een dubbele kleurlaag en vervolgens een toplaag. Elke laag wordt onder een professionele UV lamp uitgehard op dezelfde manier als gelnagels. Het resultaat van deze lagen samen zorgt voor twee positieve zaken: versteviging van uw natuurlijke nagels en een relatief langdurige, quasi onslijtbare vervanging van uw gewone nagellak. Op dezelfde manier wordt ook een French Manicure geplaatst met gellak.

Wat kost het?

Een nieuwe set gellak kost bij Schoonheidsinstituut Akwa 35€.

Gellak verwijderen en daarna een nieuwe set aanbrengen kost bij Schoonheidsinstituut Akwa 50€


Een afspraak maken? 0468.24.39.24, via mail info@schoonheidsinstiuutakwa.be of online


Terug naar Schoonheidsinstituut Akwa